Make Sense -lyhytterapia

Haluatko syventää valmennusmatkaasi ja saada uutta näkökulmaa muutokseen, menneisyyden taakkoihin tai haluatko päästä eroon haitallisista ajatusmalleista?

Tarvitsetko tukea jaksamiseen, omien rajojen tarkasteluun sekä asettamiseen tai ahdistuksen selättämiseen?

Onko sinulla paljon unelmia, mutta suunta on vielä epätarkka? 

Olet ehkä kuullut sanottavan, että “Keho muistaa”. Sensomotorinen valmennus voi nostaa pintaan yllättäviä tunteita ja ajatuksia: keho muistaa, vaikka mieli olisi unohtanut. Make Sense -terapia on kehitetty tukemaan valmennusmatkaasi, kun haluat pohtia syvemmin valmennuksessa nousseita tunteita ja ajatuksia. 

Make sense -lyhytterapia on kokonaisvaltaista ratkaisukeskeistä lyhytterapiaa. Holistisen lyhytterapian keskiössä olet sinä ja sinun muutoksen matkasi kohti omannäköistä elämää. Ratkaisukeskeinen lähestymistapa on voimavarakeskeistä ja keskittyy onnistumisiin. Vastaanotolla on tilaa myös epämukaville asioille ja tunteille sekä niiden käsittelylle. Make sense -lyhytterapiassa hyödynnetään hermostotietoisuutta voimavarana kohti täyttä elämää, unohtamatta että olet kokonainen sinä. Voit tulla Make Sense -terapiavastaanotolle myös ilman että olet käynyt sensomotorisessa valmennuksessa. Tule sellaisena kuin olet.

Vastaanotto Helsingissä, Caloniuksenkatu 6 tai etänä.

Asiakaspalautteita