Skip to main content

Hyvä tyyppi -yksilövalmennus

Koetko välillä itsesi erilaiseksi kuin kaverisi tai onko osa ympärillä olevista ihmisistä sinun mielestäsi liian erilaisia? Koetko, että puoliso ei ymmärrä sinua, sanot tai teet mitä tahansa? Ihmetteletkö, miksi joidenkin tuntuu olevan vaikea tehdä päätöksiä ihan itsestään selvissä tilanteissa tai miksi lapsesi ei tiedä tai muista, miten koulupäivä meni? 

Meillä on jokaisella luontainen tapamme toimia, ymmärtää, tehdä ja ajatella. Meidän jokaisen yksilöllinen hermostomme vaikuttaa siihen, miten juuri minun kehoni, mieleni ja ajatukseni toimivat. Jos toimimme omaa hermostoamme vastaan, väsymme helposti, keho kipuilee ja mieli kadottaa tasapainonsa. Kun tunnistamme omat luontaiset tapamme ja vahvuutemme, opimme toimimaan itselle energiatehokkaammin ja mielekkäämmin, emmekä kuormitu arjen normaalissa pyörityksessä.  

Hyvä tyyppi -yksilövalmennuksessa opit, kuka sinä olet, miten juuri sinun hermostosi toimii, miten palaudut ja missä lataudut, ja opit sanoittamaan omaa itseäsi ja tarpeitasi paremmin muille. 

Varaa aika hermostotestaukseen, jossa testaamme hermostosi ja teemme yksilöllisen valmennussuunnitelman juuri sinulle.

Hyvä tyyppi – kohti oman näköistä työelämää

Oletko käynyt Make Sensen hermostotestauksessa tai osallistunut Hyvät tyypit -työyhteisövalmennukseen?

Mietitkö nyt, miten voisit tietoa omista vahvuuksistasi hyödyntää työelämässä? Tai kaipaatko uutta suuntaa urallesi vai pohditko, kuinka voisit voida paremmin nykyisessä työssäsi? Hyvä tyyppi -valmennus auttaa sinua löytämään mielekkyyttä ja intoa työelämään.

Saat sparrausta, tukea ja konkreettisia työkaluja oman elämäsi ja urasi reflektointiin.
Palvelu aloitetaan yhteisellä tapaamisella, jossa kartoitamme tilanteesi ja toiveesi valmennukselle. Ensimmäisen tapaamisen lopuksi sovimme yhteisesti jatkoaskeleista ja laadimme juuri sinulle sopivan yksilöllisen valmennussuunnitelman. Sinun ei tarvitse aluksi sitoutua kuin tähän ensimmäiseen tapaamiseen.
Valmennuskertojen kesto on 75min

Varaa aikasi ensimmäiseen tapaamiseen alta

Make Sense -valmennuksissa on kyse sensomotoriikasta. Sen avulla voidaan selvittää mm. ihmisen vahvuuksia ja motivaatiotekijöitä. Samoin sensomotoriikka voi antaa vastauksia esimerkiksi siihen, miksi yhdelle on helppoa istua paikallaan ja kuunnella, kun taas joku toinen tarvitsee samaan aikaan useita virikkeitä, eikä silti pysy paikoillaan.

Hermostotestauksessa tiedostat, millä tavalla juuri sinä toimit. Opit, millaisissa tilanteissa olet vahvimmillasi ja kummasta suunnasta vaikkapa noukit tietoa helpommin, oikealta vai vasemmalta. Opit, että miten saat parhaiten palauduttua stressaavista tilanteista juuri sinun hermostosi ja aivojesi kannalta optimaalisella tavalla.

Make Sense -hermostotestaus sisältää hermostotestauksen ja tulosten analyysin, ja siihen varataan 75 min. Hermostotestauksen tekee kanssasi Make Sense -valmentaja. Valmentaja kartoittaa sinun hermostotyyppisi ja motivaatiotekijöitäsi yksinkertaisilla, kehon voimantuottoa mittaavilla testeillä. Testeissä ei kuitenkaan tule hiki, vaan ne voi hyvin tehdä vaikka jakkupuku päällä.

Hyvät tyypit

-valmennus tiimeille

 

Hyvät tyypit -valmennus mahdollistaa yksilölähtöisen, erilaisuutta kunnioittavan toiminta- ja kehittämiskulttuurin erilaisille porukoille työyhteisöistä tiimeihin. Valmennus pohjautuu sensomotoriseen hermostotestaukseen, jossa selvitetään yksilön synnynnäiset vahvuustekijät.

Hyvät tyypit -valmennus keskittyy ihmisten erilaisuuden tunnistamiseen ja rohkeuteen puhua erilaisuudesta yhteisössä, sekä lisätä ymmärrystä siitä, että miksi me kaikki olemme hyviä tyyppejä ja miten erilaisuus valjastetaan voimavaraksi.

Valmennus antaa työkaluja, joiden avulla yhteisön keskinäistä luottamusta ja esimerkiksi organisaation kilpailukykyä voidaan edistää erilaisten ihmisten vahvuuksien avulla.

Ota yhteyttä info@makesense.fi, niin katsotaan teille sopiva valmennuskokonaisuus.

Hyvät tyypit

-valmennus  startti

 

Valmennus kestää noin yhden työpäivän, riippuen tiimin koosta. Esim. noin 15 tyypin ryhmän starttivalmennukseen tulee varata yksi työpäivä. 

Aamupäivällä tehdään yksilölliset hermostotestaukset ja iltapäivällä syvennytään yhdessä, että millaisia tyyppejä tiimistä löytyy ja mitä se tarkoittaa työtehtävien ja -roolien näkökulmasta. 

Valmennuksessa työyhteisö syventää oppimistaan ennalta sovitun teeman ympärille toimenpidesuunnitelman muodossa. Esim. viestintäsuunnitelma, strategia, palvelujen kehittäminen jne.

Valmennukset tukevat organisaation kehittämisprosesseja, joiden avulla voidaan viedä muutosta läpi kuulemalla ja kunnioittamalla yksilöiden erilaisuutta. Esim. työtehtävien uudelleen priorisointi, myyntitiimein kokoaminen, uuden henkilön rekrytointi, uusien palvelujen tai hankkeiden kehitys. 

Organisaatiolla on startin jälkeen työyhteisön yhteinen kivijalka rakennettu kaikkien tiimin jäsenten  hyvien ominaisuuksien varaan. 

Hyvät tyypit

-jatkovalmennus tiimeille

 

Jatkovalmennuksessa syvennytään erityisesti tutkimaan ihmisten yksilöllisiä motivaatiotekijöitä, jotka syventävät entisestään ymmärrystä erilaisuudesta ja lisäävät yksilöiden itsetuntemusta. Opitte hyödyntämään entisestään yksilöiden vahvuuksia osana työyhteisön ja organisaation menestystä.

Ota yhteyttä

 

Make Sense

Rautatienkatu 4, 33100 Tampere

sähköposti: info@makesense.fi puhelinnumero: +358 50 514 2199