Työpajat

Tulevat ryhmävalmennukset

Makes Sensen tilauskoulutuksessa perehdyt primitiivirefleksien teoriaan ja käytännön harjoitteisiin. Lue lisää: https://makesense.fi/refleksi-tyopajat

Tässä työpajassa tutustumme siihen, miten erilaisia ja samanlaisia me voimmekaan olla. Työpajasta saat hyvän pohjan persoonallisuuksien eri ulottuvuuksien ymmärtämiseen, opit tunnistamaan omia luontaisia vahvuuksiasi sekä hyödyntämään erilaisia työkaluja hyvinvointisi tukena. Lisäksi saat työpajassa hermostotestauksen (á 150€), joka kertoo sinulle juuri sinun luontaiset vahvuutesi.

Tässä työpajassa pääset tutkailemaan sitä, millainen juuri sinä olet parhaimmillasi, silloin kun saat toimia omista vahvuuksistasi käsin. Tutustumme myös siihen, millainen sinun persoonatyyppisi on stressaantuneena ja kuormittuneena, ja miten persoonatietoutta voisi hyödyntää stressistä ja kuormituksesta palautumisen tukena. 

Tiesitkin varmaan, että jokainen meistä motivoituu ja syttyy toimimaan eri tavoin, mutta tiesitkö, että hermostollasi on sormensa pelissä tässäkin? Hermostomme nimittäin määrittää meidän yksilölliset motivaatiotekijät. Tässä työpajassa sukellamme erityisesti näiden motivaatiotekijöiden maailmaan. 

Tässä työpajassa sukellamme ihmissuhteiden ihmeelliseen maailmaan. Työpaja auttaa sinua ymmärtämään ja arvostamaan erilaisuutta ja saat työkaluja erilaisuuden hyödyntämiseen omissa ihmissuhteissasi. 

Teamwork makes the dream work – mutta siinä täytyy tehdä vähän hommia, että opimme ymmärtämään toisiamme ja löydämme sen parhaan tavan olla ja tehdä yhdessä. Tässä työpajassa tutkimme sitä, miten erilaisuus voisi kääntyä aidoksi voimavaraksi tiimeissä ja työyhteisöissä. 

Palautteita ryhmävalmennuksista