Valmennukset

Make Sense -valmennuksissa autamme sinua kohti juuri sinun näköistäsi elämää erilaisten työkalujen ja harjoitteiden avulla.

Refleksi-sensomotorinen valmennus

Refleksi -sensomotorinen valmennus​

Refleksi -valmennuksessa tuemme sinun hermostosi hyvinvointia fyysisillä harjoitteilla, joiden avulla voimme sammuttaa päällä olevia primitiivirefleksejä. Väärään aikaan päällä ollessaan primitiivirefleksit haittaavat toimintaamme, esimerkiksi oppimistamme, keskittymistämme ja stressinsietoamme, sekä altistavat kivuille, säryille ja eriasteisille loukkaantumisille.

Primitiivirefleksit oireilevat hyvin yksilöllisesti – yhdellä ne voivat näkyä räjähdysherkkyytenä ja huonona stressinsietokykynä, toisella ne taas voivat ilmetä kipuina kehossa ja kolmannella on haasteita mielen ja jaksamisen kanssa. Lapsilla primitiivirefleksit voivat näkyä erityisesti käyttäytymishaasteina, oppimis- ja lukivaikeuksina, motorisina haasteina, yökasteluna ja vaikeuksina tunnesäätelyssä.

Valmennuksessa saat mukaasi kotona tehtäviä yksinkertaisia harjoitteita, joiden vaikutusta tehostetaan vastaanotolla. ​

Jokaiseen Make Sense -valmennukseen sisältyy hermostotestaus, jossa kartoitamme sinun hermostotyyppisi ja motivaatiotekijöitäsi yksinkertaisilla, kehon voimantuottoa mittaavilla testeillä. Testauksessa aktivoidaan aivojen tiettyjä osia ja näin kysytään kehon kautta aivoilta, millaisia synnynnäisiä hermostollisia vahvuuksia juuri sinulla on. Testeissä ei kuitenkaan tule hiki, vaan ne voi hyvin tehdä vaikka jakkupuku päällä. Lasten kanssa teemme testaukset leikin avulla. 

Hyvä tyyppi -valmennukset persoonallisuudesta

Hyvä tyyppi -valmennus

Koetko välillä itsesi erilaiseksi kuin kaverisi tai onko osa ympärillä olevista ihmisistä sinun mielestäsi liian erilaisia? Tuntuuko, että muut eivät ymmärrä sinua, sanot tai teet mitä tahansa? Tai yllättääkö arki kuormittavuudellaan?

Hyvä tyyppi arjessa -valmennus on matka sinuun itseesi. Valmennuksessa opit tunnistamaan omaa persoonallisuuttasi ja sitä, mistä juuri sinä motivoidut. Saat tukea omien luontaisten taipumustesi hyödyntämiseen arjessa ja löydät keinoja ja erilaisia toimintatapoja sujuvampaan oman näköiseen elämään.

Tökkiikö työt? Mietitkö, mihin suuntaan lähteä? Tai tiedätkö, minne haluaisit, mutta et oikein tiedä, onko sinulla siihen osaamista, rahkeita, uskallusta? 

Hyvä tyyppi töissä -valmennuksesta saat työkaluja oman työelämäsi tuunaamiseen enemmän oman näköiseksi. Tutustumme juuri sinun luontaisiin vahvuuksiisi, kartoitamme osaamistasi ja mietimme konkreettisia askeleita kohti mielekkäämpää työelämää. 

Hyvät tyypit yhdessä -valmennus

Parisuhde, ystävyyssuhde, vanhempi-lapsisuhde, sisarussuhde, mikä vain! Aina kun on kaksi ihmistä, on kaksi erilaista maailmaa  kaksi persoonallisuutta,  kaksi eri tapaa nähdä, ymmärtää, havaita, latautua ja myös niin monta tapaa vetää asiat solmuun vain koska ymmärrämme asiat eri tavoin kuin toinen persoonallisuus.

Hyvät tyypit yhdessä -valmennus on valmennus kahdelle ihmiselle.
Ihmissuhteessa on aina kaksi persoonaa ja kahden ihmisen toimintamallien taustalla olevat motivaatiotekijät. On kahden ihmisen toimintamallit, ymmärrys, laturit, motivaattorit, tarpeet ja jopa pelot.

Tämä valmennus on sinulle joka haluat ymmärtää itseäsi ja toista ihmistä vielä  syvemmin. Valmennuksessa voimme tarkastella teidän ihmissuhdetta vahvuuksien kautta  tai esimerkiksi pohtia miksi konfliktit syntyvät ja miten muutetaan ymmärryksen kautta kahden ihmisen välistä suhdetta ja toimintamalleja konfliktin taustalla.

Valmennuksen avulla kohtaat toisen ihmisen syvemmin, yksilöllisemmin ja paremmalla ymmärryksellä.

Sportti -sensomotorinen valmennus

Sportti -sensomotorinen valmennus on todellista yksilövalmennusta. Sen avullla löydät sinun kehollesi parhaan tavan harjoitella, tuottaa voimaa ja palautua.

Jokainen valmennus on räätälöity juuri sinun hermostotyypillesi, lajitottumuksillesi ja tavoitteillesi sopivaksi. Olit sitten kilpaurheilija tai kuntoliikkuja, saat valmennuksen avulla konkreettisia työkaluja oman harjoittelusi tueksi.

Erilaiset hermostotyypit tuottavat voimaa eri tavoin ja sen vuoksi esimerkiksi lantion asento tai katseen suuntaus vaikuttaa siihen miten voima kehosta syttyy. Monesti tiettyjä liikkeitä kuten kyykkäämistä opetetaan tietyllä tavalla joka saattaa olla juuri sinun hermostollesi kuormittava ja sen vuoksi aiheuttaa esimerkiksi alaselkäkipua vaikka toiselle keholle se toimiikin täydellisesti.

Sensomotorinen valmentaja auttaa sinua löytämään ja konkreettisesti tuntemaan eron käytännön harjoitusten avulla. Näitä ovat esimerkiksi jalkojen ja lantion asennot, katseen suuntaus ja kohdennus sekä liikkeen rytmitys.

Kun aidosti ymmärrät omaa kehoasi entistäkin paremmin, palautuminen on nopeampaa, loukkaantumisriskit vähenevät ja treenaaminen on mielekkäämpää ja se myös tuntuu hyvältä!

Saat työkalut ja hyödyt käytäntöön heti.

Useiten kysytyt kysymykset

A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.
A detailed answer to provide information about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.

Asiakaspalautteita